Studio E: opnamestudio in Enschede

Zoek je een professionele opnamestudio in Enschede?

Wil je een liedje opnemen of misschien wel een heel album?

Of wil je audio-opnames op locatie?

Of wil je de baspartij van jouw liedje door mij in laten spelen?

Dat kan bij Studio E!

Professionele opnamestudio

 Studio E is voorzien van professionele apparatuur, professionele software en een professionele technicus. Naast mijn conservatorium-opleiding heb ik het Home Studio Production Certificate behaald aan de School of Audio Engineering te Amsterdam  in 2009.  Ook heb ik al veel ervaring opgedaan met eigen producties en voor derden. Tevens heb ik bij Poppodium Atak en bij Jazzpodium De Tor gewerkt als geluidstechnicus. Kortom: ik ben een geschoolde musicus en weet meestal wel wat goed klinkt of niet. In mijn home-studio kunnen we in alle rust jouw zang, instrument en/of klein ensemble opnemen. Hier kunnen we jouw kant en klare liedje(s) opnemen of samen een liedje componeren, opnemen, mixen en masteren.

Erno Klijzing zijn studio is erg mooi. Met professioneel opnameapparatuur komt er een super resultaat!!! Bedankt voor de mooie opnames Erno!! Zeker een aanrader!’

Tippy Rolink

Professionele opnames voor een beperkt budget

Vind je professionele opnamestudio’s ook zo duur? Heb je een beperkt budget? In mijn professionele opnamestudio kan je namelijk terecht voor hoogwaardige audio-opnames tegen een voordelig tarief.  Overigens kan ik ook iets voor je inspelen: bijvoorbeeld de basgitaar, percussie maar ook e-drums. Daarnaast kan ik een hele compositie voor je produceren: voor je film, bedrijfsfilmpje of reclame-spotje. Ik kan ook zeker beroep doen op mijn uitgebreide netwerk om de juiste muzikanten voor jouw opnames te regelen. Hoewel je misschien een beperkt budget hebt, ik probeer altijd het meeste eruit te halen en het beste eindresultaat te bereiken.

Prachtige song opgenomen bij Erno, niet alleen technisch, maar de opname neemt je mee! Door zijn ervaring en rustige manier van werken konden wij muziek maken alsof we niet werden opgenomen. Hier gaan we vaker komen!’

HEM Ensemble

album-art

Studio E opnames

Professionele opnames op locatie

Wil je opnames maken op een specifieke locatie? Dat kan ook! Laat me weten waar, om wat voor een locatie het gaat, wat voor een gelegenheid en/of ensemble en we regelen het! Ik zorg ervoor dat alle benodigde apparatuur op tijd aangesloten is en klaar staat voor de opnames. En REC!

Wil je meer weten? Of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met mij op, of stuur me een bericht via Messenger of Whatsapp.

Contact

WhatsApp Chat
Verstuur